Dissabte, 20 d'abril de 2024
aniversari

La festa del 5è aniversari de Pallars Digital agafa color

Fem públic el cartell de l’edició d’enguany, amb el grup revelació Porto Bello com actuació destacada | La festa del diari tindrà lloc el dissabte 2 de juny a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur

Redacció 22 de maig de 2018 a les 11:19
Els Porto Bello posaran la seva música a la festa d'aniversari | Porto Bello
El proper diumenge el diari Pallars Digital compleix el seu cinquè aniversari i com cada any, per celebrar-ho, hem organitzat una festa amb música en directe, sopar i sorteigs en un ambient apte per a tots els públics. La celebració, que compta amb el patrocini de Nació Digital, Ctretze Pirineus, Damia Solar i Grup 90, tindrà lloc el proper dissabte 2 de juny a la fàbriza Ctretze Pirineus de la Pobla de Segur.

Si en la primera edició van ser els osonencs Oques Grasses els qui van posar Salàs de Pallars de potes enlaire, el segon any els barcelonins Trast, fa dos anys a Rialp el grup revelació Animal i l’any passat els Ojo de Buen Cubero a Lo Quiosc, aquest any els encarregats d’animar la festa seran els Porto Bello, guardonats per votació popular com a millor artista revelació en els actuals premis Enderrock
 
Durant la nit també se sortejarà una entrada al festival Talarn Music Experience 2018, amb l’opció d’escollir una de les tres nit programades; una samarreta del festival; i un pack de cerveses Ctretze Pirineus. Per participar al sorteig, es podran comprar les tires la mateixa nit de la festa, on també s'anunciaran els guanyadors.

L’obertura de portes de la sala està prevista a les 18:30 hores. Una estona més tard, a les 20h de la tarda, començarà la festa amb l’actuació dels Porto Bello, que presentaran al Pallars el seu primer treball, Basat en fets reals. Un cop finalitzada l’actuació, els assistents tindran l’oportunitat de sopar hamburgueses eco i vegetals, així com la possibilitat de gaudir d’una fantàstica food truck. La festa continuarà fins la matinada amb l’actuació d’un DJ convidat.
 

Cartell de la festa del 5è aniversari de Pallars Digital. Foto: Guillem Bellafont


La festa d’aniversari del diari de les comarques pallareses se celebra des de fa quatre anys durant el primer cap de setmana de juny, i s’ha convertit amb tot just quatre edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l’estiu al Pallars. Enguany compta també amb la col·laboració de Lo Quiosc, La Canonja, BBVA, Buenos Aires, Fustes Sebastia, Alberg la Solana, Licors Portet i Sentebé.

Porto Bello: una curta història d’èxit

El grup altafullenc Porto Bello, encapçalat pels germans Blàzquez, va néixer a finals del 2015 com una banda diferent. Entre l’ska i el rock, i amb un repertori de gran varietat entre gèneres musicals, el quartet altafullenc es va consolidar ara fa tot just un any com un grup fresc i innovador amb la publicació del seu primer treball, Basat en fets reals. El disc compta amb les col·laboracions de Txarango, Buhos i David Rossell.

Des d’aquest moment, han escrit una història d’èxit on, a més de guanyar-se un nom i començar a sonar amb molta força, ja els ha fet triomfar a una de les gales més prestigioses de la música catalana, l’Enderrock, on enguany han estat els guanyadors del premi Enderrock a “Millor Artista Revelació” de l’any. La decisió correspon a la votació popular, un fet que encara reforça més el valor de la nominació i del reconeixement.

 Descarrega’t el primer disc de Porto Bello a la seva web

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació