Divendres, 19 d'abril de 2024
Puyol

Carles Puyol, premiat a Bilbao amb el trofeu «One Club Man»

L’Athletic Club reconeix els jugadors que han desenvolupat la seva trajectòria en un mateix club

Darío Albert 7 de maig de 2018 a les 12:05
Carles Puyol, en el moment de rebre el trofeu | Athletic de Bilbao
Carles Puyol ha rebut aquest cap de setmana el trofeu One Club Man, el guardó amb el qual l’Athletic Club de Bilbao reconeix aquells jugadors que han desenvolupat tota la seva trajectòria professional en un mateix equip. El poblatà es converteix en el quart jugador en rebre aquest trofeu, després de l’anglès Matt Le Tissier, del Southampton, l’italià Paolo Maldini, del Milan, i l'alemany Sepp Maier, del Bayern de Munich. 

L’entrega del guardó es va dur a terme al descans del partit que dissabte enfrontava el Bilbao amb el Betis. Els encarregats van ser el mite vermell-i-blanc José Ángel Iribar i Markel Arroyo, el jugador més jove de la cantera. Puyol va fer públic el seu agraïment a través del seu compte de Twitter.
  L’Athletic de Bilbao, a més, ha publicat un vídeo amb els millors moments de Puyol amb la samarreta del Barça. De ben segur que un dels records que més bé conserven els bascos és el del jugador celebrant la Copa del Rey guanyada l'any 2012 onejant la ikurriña.


Carles Puyol va deixar la Pobla de Segur per instal·lar-se a la Masia del Futbol Club Barcelona l'any 1995, amb 17 anys. Quatre anys després debutava amb el primer equip de la mà de Louis Van Gaal. Després de 593 partits oficials amb el Barça, va aconseguir 21 trofeus, als que s'hi han de sumar la Eurocopa i el Mundial guanyats amb la selecció espanyola.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació