Dimecres, 24 d'abril de 2024
Literatura

La literatura regnarà aquest cap de setmana a la Pobla de Segur

La població pallaresa es convertirà en la 4a Vila del Llibre | Hi ha programades més de 50 activitats que giraran al voltant dels llibres

Redacció 26 d'abril de 2018 a les 10:57
Cervera és una de les poblacions que ha acollit la Vila del Llibre | Ajuntament
Els llibres i la literatura seran els protagonistes aquest cap de setmana a la Pobla de Segur, que es convertirà en una Vila del Llibre. Com a continuació de la diada de Sant Jordi, l'Ajuntament ha programat mig centenar d'activitats de tot tipus i adreçades a totes les edats. 

Per a l'ocasió, es reobriran molts dels locals del casc antic del poble per reconvertir-los en espais efímers dedicats a les lletres i acollir tallers, xerrades o llibreries de vell. L'escriptor pallarès Pep Coll serà el padrí del primer festival literari anual que se celebra al Pallars. Al llarg del cap de setmana, l'acompanyaran molts més escriptors com Ramon Solsona, Cesk Freixas, Roser Capdevila o Fàtima Llambrich. 

La Vila del Llibre oferirà, a més, diverses activitats de turisme actiu d'inspiració literària dissenyades de manera conjunta entre institucions, empreses locals i editorials. D'aquestes activitats, destaquen un taller d'escriptura creativa, una caminada amb rucs per Collegats, un scape room, o un dinar amb les receptes culinàries que apareixen en dos llibres. 

La programació oferirà l'oportunitat de descobrir les propostes literàries fetes al territori, amb xerrades amb els mateixos autors. A més, durant tot el cap de setmana hi haurà un mercat d'editorials independents i de llibre de vell, on més de 22 editorials, tres botigues de llibres de segona mà i una llibreria local hi estaran presents. Al llarg del cap de setmana també tindran lloc diverses activitats infantils i familiars. 

Aquest és el quart any que se celebra el festival literari Vila del Llibre a Catalunya, després que tingués lloc a Montblanc, Bellprat i Cervera. 
 

Consulta el programa sencer aquí. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació