Divendres, 19 d'abril de 2024
Projecte Home

Dos anys més de Projecte Home a la Pobla de Segur

El consistori i l'entitat allarguen el conveni de col·laboració a la població

Redacció 24 d'abril de 2018 a les 09:58
Vista general de la Pobla de Segur | Ajuntament
L’Ajuntament de La Pobla de Segur i Projecte Home Catalunya han arribat a un acord per tal d’ampliar el conveni que des de fa anys mantenen les dues parts. D’aquesta manera, l’ajuntament reforçarà durant els següents dos anys la seva col·laboració amb l’entitat per tal de seguir impulsant el Servei d’Atenció de les Addiccions de Lleida-Pirineus.

Es tracta d'un recurs que té com a objectiu apropar el tractament a les persones amb problemes d’addiccions de les comarques de Lleida, sobretot les del Pallars, i especialment per a aquelles amb menys recursos econòmics.

El conveni inclou també l’atenció als familiars de les persones amb addiccions, l’assessorament tècnic a l’Ajuntament en matèria de drogodependències així com la possibilitat de dur a terme accions de prevenció i sensibilització a les escoles de La Pobla de Segur.

El Servei d’Atenció de les Addiccions de Lleida-Pirineu, amb seu al Centre Cívic Tarraquet de Tremp, està obert de dilluns a dijous de deu del matí a tres de la tarda i compta amb la psicòloga Sònia Font com a directora. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació