Dijous, 25 d'abril de 2024
Biblioteca

La Biblioteca de Tremp celebra els 10 anys amb una festa infantil

S'ha lliurat el premi del concurs de punt de llibres "Jo també en faig 10" en que van participar els alumnes de 4t de primària

Redacció 13 d'abril de 2018 a les 11:32
Landry el rumbero va ser l'encarregat de posar-hi música | Biblioteca de Tremp
La Biblioteca Pública Maria Barbal ha celebrat aquest dijous a la tarda el seu 10è aniversari amb una festa d’animació infantil a càrrec de Landry el Rumbero i en què han estat convidats tots els nens i nenes de 3 a 12 anys i que ha tingut lloc a l’Espai Cultural La Lira. 

La festa ha començat amb un berenar de coca, xocolata i sucs ecològics. Els infants han participat de l’espectacle-concert que ha fet gaudir tant xics com grans amb la rumba com a fil conductor. 

Durant el concert s’ha fet liurament del premi del concurs de punts de llibre Jo també en faig 10 en què van participar els nens i nenes de 4rt de les escoles Valldeflors i Maria Immaculada, que aquest any també fan 10 anys. El premi ha estat lliurat a Laia Sànchez, de l’escola Maria Immaculada que va realitzar un punt de llibre amb el títol La lectura és una aventura i del qual se n’han editat 2.000 exemplars.

Aquesta activitat té per objectiu celebrar d’una banda, l’aniversari de la Biblioteca, i de l’altra, acostar al públic l’equipament, com un espai amable, obert i divertit on tothom hi té cabuda.  L’organització de la festa ha comptat amb el suport de l’àrea de cultura de l’Ajuntament i hi han participat més 200 persones entre infants, pares, professorat de les escoles, de l'escola de música i de la ludoteca. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació