Divendres, 19 d'abril de 2024
festa

Pallars Digital celebrarà el seu 5è aniversari amb el grup revelació Porto Bello

La festa del diari tindrà lloc el dissabte 2 de juny a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur | Els altafullencs acaben de guanyar el premi Enderrock a “Millor Artista Revelació” de l'any

Redacció 13 d'abril de 2018 a les 10:42

Aquest mes de maig el diari Pallars Digital compleix ja el seu cinquè aniversari i com cada any, per celebrar-ho, està ultimant una festa amb música en directe, sorteigs i molt bon ambient. La celebració tindrà lloc el dissabte 2 de juny a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur. Enguany, en horari familiar, a les 20h del vespre, amb servei de food truck.

Si en la primera edició van ser els osonencs Oques Grasses els qui van posar Salàs de Pallars de potes enlaire, el segon any els barcelonins Trast, fa dos anys a Rialp el grup revelació Animal i l’any passat els Ojo de Buen Cubero a Lo Quiosc, aquest any els encarregats d’animar la festa seran els Porto Bello, guardonats per votació popular com a millor artista revelació en els actuals premis Enderrock
 
La festa d’aniversari del diari de les comarques pallareses se celebra des de fa quatre anys durant el primer cap de setmana de juny, i s'ha convertit amb tot just quatre edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l'estiu al Pallars.

Porto Bello: una curta història d’èxit

El grup altafullenc Porto Bello, encapçalat pels germans Blàzquez, va néixer a finals del 2015 com una banda diferent. Entre l’ska i el rock, i amb un repertori de gran varietat entre gèneres musicals, el quartet altafullenc es va consolidar ara fa tot just un any com un grup fresc i innovador amb la publicació del seu primer treball, Basat en fets reals. El disc compta amb les col·laboracions de Txarango, Buhos i David Rossell.

Des d’aquest moment, han escrit una història d’èxit on, a més de guanyar-se un nom i començar a sonar amb molta força, ja els ha fet triomfar a una de les gales més prestigioses de la música catalana, l’Enderrock, on enguany han estat els guanyadors del premi Enderrock a “Millor Artista Revelació” de l’any. La decisió correspon a la votació popular, un fet que encara reforça més el valor de la nominació i del reconeixement.

 Descarrega’t el primer disc de Porto Bello a la seva web
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació