Dissabte, 20 d'abril de 2024
La Voz kids

El pallarès Oriol Garrell enamora el jurat de «La Voz Kids»

El jove de 14 anys de Sort passa de ronda al popular concurs de televisió

Darío Albert 10 d'abril de 2018 a les 11:55

El pallarès Oriol Garrell durant l'actuació Foto: La Voz Kids


El pallarès Oriol Garrell no deixa indiferent a ningú. Així ho han comprovat els espectadors del concurs de Telecinco La Voz Kids. Després d'atrevir-se a cantar Michael Jackson en la primera actuació i ser escollit per formar part del grup de la Rosario, aquest dilluns ha cantant Thinking out of Loud, d'Ed Sheeran. 

Ho ha fet acompanyat del Pablo i del Sergio, dos concursants més. L'actuació però no va ser senzilla per a l'Oriol, que va haver de pujar un to la seva veu per facilitar el seu company Pablo, de 8 anys. 

Els elogis van arribar just en acabar l'actuació. El primer va ser el de Pablo López, ajudant del coach Antonio Orozco, que va dir que, a diferència d'ell, al pallarès no li feia falta composar cançons perquè "segur que lliga molt". Rosana, l'ajudant de Rosario, va assegurar que el "bandido" Oriol té els tons greus "més bonics" que ha escoltat mai. 

L'últim paraula, però, la tenia la Rosario, la capitana de l'equip, que va decidir que era l'Oriol qui havia de passar de ronda "perquè té una art que no pot aguantar". "Heu cantant amb l'ànima", ha assegurat i ha afegit que "és el més important en la música". 

 Podeu veure l’actuació de l’Oriol Garrell en aquest enllaç

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació