Divendres, 19 d'abril de 2024
integració

El Servei d’Intervenció Socioeducativa del Jussà inicia noves actuacions

Una adreçada a famílies amb infants de 0 a 3 anys i l'altra per adolescents de 16 a 18 anys

Redacció 28 de març de 2018 a les 11:42
El SIS treballa amb infants i joves que estan en situació de risc | CCPJ
El Servei d'Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Pallars Jussà enceta aquest 2018 noves línies d'actuació. En concret, una adreçada a famílies amb infants de 0 a 3 anys i l'altra per adolescents de 16 a 18 anys, que hagin finalitzat o abandonat els estudis i no hagin aconseguit entrar en el món laboral. 

Per tal d'incidir en el treball amb les famílies també s'ha iniciat un programa conjunt amb diferents àmbits d'actuació de l'Àrea de Serveis Socials. Així s'oferirà un model d'acció socioeducativa més complert i transversal que permeti prevenir situacions de risc. 

El Consell Comarcal presta el Servei d'Intervenció Socioeducativa des de fa més de tres anys i per proporcionar atenció a tots els infants i adolescents en situació de risc, i a les seves famílies. Té com a objectiu afavorir el desenvolupament personal dels infants, la integració social i l'adquisició constant d'aprenentatges, compensant els dèficits socioeducatius i prevenint el deteriorament de les situacions de risc. 

Actualment el SIS atén a més de 40 famílies i continua treballant de forma activa amb tasques com el suport en el reforç escolar, portat a terme amb la col·laboració dels voluntaris de l'Associació del Pallars Rural Oberta al Poble (APROP). 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació