Dijous, 25 d'abril de 2024
Contes del món

La Biblioteca de Tremp acull la 12a edició dels «Contes del Món»

La Christiane i l'Ismael expliquen contes de Brasil i Mèxic amb l'objectiu de destacar la pluralitat cultural de la comarca

Redacció 27 de març de 2018 a les 11:25
L'Ismael explicant un conte tradicional de Mèxic a la Biblioteca de Tremp | CCPJ
La Biblioteca Maria Barbal, de Tremp, ha acollit aquest dilluns la dotzena edició dels "Contes del Món", una activitat organitzada des del Servei d'Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà. L'objectiu del programa és apropar a la societat les diferents cultures existents al Pallars a través d'una activitat lúdica i educativa que posa de manifest la pluralitat cultural de la comarca. 

L'activitat ha anat conduïda per la Christiane i l'Ismael, dos joves de Brasil i Mèxic, respectivament, que s'han prestat voluntaris a explicar els contes tradicions dels seus països. Així, la Christiane ha explicat En Prisco i l'amor, mentre que l'Ismael ha interpretat El conill i el coiot. Ho han fet en català, llengua que encara no dominen, resaltant l'esforç que moltes persones fan de cara a integrar-se a la cultura catalana. 

En aquest sentit,  el Servei d’Immigració del Consell Comarcal porta anys treballant en el foment de la integració sociocultural realitzant activitats que creïn espais de trobada i facilitin la relació de la població autòctona i estrangera. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació