Divendres, 19 d'abril de 2024
loteria

La Loteria Nacional deixa 600.000 euros a la Pobla de Segur

L’administració “La Ganxa” ven una sèrie del primer premi del sorteig d’aquest dissabte, que ha recaigut en el número 90862

Jordi Ubach Llorens 24 de març de 2018 a les 14:33
Teresa Agulló mostra satisfeta el cartell amb el primer premi repartit | La Ganxa
L’administració de loteria “La Ganxa” de la Pobla de Segur ha repartit aquest dissabte 600.000 euros del primer premi del sorteig de la Loteria Nacional. Els dècims han estat venuts a l’establiment, fet que fa pensar que bona part del premi -si no la totalitat- s’ha quedat a la població o a la comarca. El primer premi ha estat pel número 90862 i l’admimistració pallaresa n’ha venut una serie, és a dir, deu dècims, premiats amb 60.000 euros cadascun.

La propietària de l’administració, Teresa Agulló, s’ha mostrat “molt contenta” per haver repartit el premi i ha relatat que ha seguit el sorteig en directe. Ha viscut, segons diu, un moment “molt emocionat” quan ha vist que el número premiat era el seu. “Al principi m’ha costat de creure però de seguida he vist que el 90862 era el nostre”, ha explicat. Agulló ha dit que es tracta d’un número aleatori i que, per tant, cap client hi estava abonat.

«Potser hem obert tres caixes de cava! Estem molt contents. Esperem donar més notícies com aquesta a partir d’ara»

Aquest és el primer cop que l’administració de loteria de la Pobla de Segur, que regenta Agulló des de fa 16 anys, reparteix un primer premi de la Loteria Nacional. És per això que aquest dissabte ho han volgut celebrar amb els seus clients. “Potser hem obert tres caixes de cava! Han vingut clients habituals, però de moment -per ahir al vespre- ningú s’ha donat a conèixer com a afortunat”, ha explicat Agulló, que desitja donar “més notícies com aquesta” a partir d’ara.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació