Dijous, 25 d'abril de 2024
vent de port

Presentat el 24è recull de contes «Vent de Port»

Carles Dinarès s'endú el premi literari, organitzat per La Casa del Sol Naixent

Redacció 19 de març de 2018 a les 11:12
El Casal Cultural de Tremp va acollir la presentació | Biblioteca
El Casal Cultural de Tremp ha acollit aquest diumenge al migdia la presentació del llibre Trista fi de diumenge i altres narracions, el recull de contes de la 24a edició del premi Vent de Port que convoca l'entitat trempolina La Casa del Sol Naixent. 

L'acte ha comptat amb la participació de Carles Dinarès, el guanyador de premi de 2.100 euros, l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, i el president de l'entitat organitzadora, Darío Albert. Dinarès va llegir una part del conte Trista fi de diumenge, que narra un fet que passa entre bastidors d'una representació de les Passions de Setmana Santa.  

Durant la presentació s'ha destacat la bona participació d'escriptors d'arreu dels Països Catalans, però, en paraules d'Albert, el que més il·lusió fa és "que el premi també es quedi a Tremp", fent referència a la participació pallaresa al premi i remarcant el conte del jove trempolí Adrià Ibàñez, entre els finalistes. De la seva banda, l'alcalde de la ciutat ha fet menció a un premí que ja és "de prestigi". Ubach ha recalcat la funció del certamen per donar a conèixer Tremp arreu de Catalunya.

Aquesta activitat està organitzada per l'entitat trempolina La Casa del Sol Naixent i compta amb el suport de l'Ajuntament de Tremp i la col·laboració de la Biblioteca Pública Maria Barbal.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació