16 d'abril de 2024
8 de Març

Dones i literatura, en una exposició del Consell Comarcal del Pallars Jussà

La mostra vol fer visible el paper de les escriptores dins el món de la literatura

Redacció 9 de març de 2018 a les 09:35
L'exposició es podrà veure al vestíbul del Consell fins el 16 de març | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà celebra el Dia Internacional de les Dones amb l’exposició Una literatura pròpia, dones escriptores, organitzada pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i l’Institut Català de les Dones. La mostra és el reconeixement a les aportacions que algunes escriptores han fet a la literatura catalana i universal i es podrà veure al vestíbul de l'ens comarcal  fins el 16 de març. 

Mercè Rodoreda, Caterina Albert, Maria Mercè Marçal, Maria Teresa Vernet, Rosa Leveroni, són alguns dels noms d’escriptores que, a partir dels sentiments, opinions i experiències, han aconseguit mostrar la seva pròpia visió del món. Segons el Consell, per aquest motiu, no es pot entendre la riquesa narrativa catalana actual sense "tenir present l’esforç de les autores que ens han precedit en el temps".

L’exposició vol fer visible el seu reconeixement en l’àmbit de la literatura, aconseguint arribar a públics molt amplis i heterogenis arreu del món, convertint-se en part fonamental de la història amb el seu treball i esforç. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació