Divendres, 19 d'abril de 2024
Talarn Music Experience

Mishima i Gossos, caps de cartell del «Talarn Music Experience» 2018

Organitzat per l’espai natural Lo Quiosc, el certamen tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juliol | Maria Arnal i Marcel Bagés i diferents DJs completen el cartell de la tercera edició del festival

Jordi Ubach Llorens 9 de març de 2018 a les 09:19
Joan Dausà va captivar el públic en l’edició de l’any passat | Lo Quiosc
Lo Quiosc acollirà del 27 al 29 de juliol una nova edició del Talarn Music Experience, el festival de músiques d’autor del Pallars Jussà amb sessions de música i gastronomia en un espai únic. L’edició d’enguany del Talarn Music Experience presenta tres nits plenes de música i talent amb les actuacions de Mishima (divendres 27 de juliol), Gossos (dissabte 28 de juliol), i Maria Arnal i Marcel Bagés (diumenge 29 de juliol).

Enguany, i després de cada concert, el festival comptarà amb la participació d’uns DJ de luxe: Miqui Puig (divendres 27 de juliol); Luca Feller (dissabte 28 de juliol), i Miguelito Superstar DJ (diumenge 29 de juliol). Tots ells, formacions i artistes consolidats, d’estils molt personals, que configuren un cartell amb un ventall ampli de registres musicals en un escenari de natura d’excepció a les comarques pallareses.
 

Cartell de la tercera edició del Talarn Music Experience. Foto: Lo Quiosc


Aposta per la música en directe al Pallars

El Talarn Music Experience va néixer ara fa dos anys a Lo Quiosc amb la intenció de portar el millor de la música actual al territori pallarès. El seus impulsors, Ramon Mitjana i Sonia Gasia, apassionats per la música, aposten per acostar al Pallars música de qualitat i en directe, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.

El Talarn Music Experience ofereix l’experiència única de viure els concerts en directe i territori, acords i paisatge i aplega pallaresos i forans en un espai natural d’excepció on compartir l’essència de la música, la llibertat, les emocions i el ritme a flor de pell.

Les entrades del Talarn Music Experience 2018 es posaran a la venta el proper dilluns, 12 de març. Es podran adquirir a través del lloc web del festival.

Divendres 27 de juliol

Mishima van contagiar al món de L’ànsia que cura (2014), un exercici de depuració de la forma en el que perseveren amb la publicació del seu nou àlbum, Ara i res. Aquest darrer disc sona més i millor que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues.

Miqui Puig és cantant i dj des dels 80. Es va donar a conèixer al capdavant del grup Los Sencillos amb els quals va publicar sis discos, per continuar després la seva carrera en solitari. El seu currículum, els seus admiradors i detractors l'avalen. 

Dissabte 28 de juliol

L’any 2016, Gossos presentava el seu darrer i tretzè àlbum Zenit. Un disc que simbolitza la culminació d’una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc; 14 cançons que pretenen explicar què és el "zenit": el punt més alt de la seva vida i la seva carrera. Gossos repassen molts moments del seu procés, ara que el grup de Manresa celebra el seu 25è aniversari. 

Luca Feller és DJ, productor i entusiasta de la música a parts iguals. Després de passar uns anys actuant en petits locals, events especials i realitzant residències en diversos clubs, Luca ha desenvolupat el seu estil musical, un estil fresc i agradable. 

Diumenge 29 de juliol

Maria Arnal i Marcel Bagés són la parella artística del moment.  Amb l´únic ús de la veu i la guitarra, Arnal i Bagés son capaços de reinventar la música popular i portar-la a terrenys inexplorats amb cançons del calibre de Canción total o Tú que vienes a rondarme, autèntics himnes còsmics que connecten passat amb futur.

Miguelito Superstar vocalista de Fundación Tony Manero. Productor per a FTM, Chocadelia internacional, Joe Bataan, Los Fulanos, Mantecao y su combo de rumba moderna, Banda Achilifunk, Hipnotik Orchestra, La Soul Machine, The Risas, i un llarg etcétera en la seva carrera musical. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació