Dimecres, 24 d'abril de 2024
comunicació

Ràdio Tremp s'adhereix a La Xarxa de Comunicació Local

L’emissora del Pallars comença a compartir continguts amb la resta d’emissores locals de Catalunya

Redacció 6 de març de 2018 a les 11:28
Ràdio Tremp és la primera emissora del Pallars en sumar-se a La Xarxa | Darío Albert
Ràdio Tremp ja forma part de La Xarxa de Comunicació Local. Es tracta d'una plataforma multimèdia que treballa en coordinació directa amb els mitjans de comunicació locals adherits (televisions, ràdios i mitjans en línia), per a qui posa a disposició un ampli catàleg de serveis i l'intercanvi de continguts.

L'adhesió suposa un pas endavant per seguir consolidant Ràdio Tremp com la referència informativa a les comarques pallareses, amb voluntat de servei públic. De fet, la singularitat del territori fa que sigui la primera emissora del Pallars en adherir-s’hi. Cal recordar que el periodista i impulsor de Pallars Digital, Jordi Ubach, gestiona la producció de Ràdio Tremp, que compta amb el també periodista d’aquesta casa, Darío Albert, a la redacció.

La incorporació ha suposat que la redacció de Ràdio Tremp treballi de forma conjunta amb l'XN (Xarxa Notícies), i que ambdues parts comparteixen diàriament tant les previsions de cobertura informativa com les peces d’actualitat local. En conseqüència, la difusió del que succeeix a Tremp i al Pallars, a més de ser difosa pels propis canals de Ràdio Tremp (FM i Internet) també arribarà arreu del país, mitjançant l'emissió a la resta de mitjans adherits a La Xarxa.

L'adhesió, també possibilita situar les comarques Pallareses dins la producció i emissió de continguts audiovisuals promoguts, de forma conjunta, a les emissores locals de Catalunya i que posen l'accent en la proximitat i la diversitat del territori.

Ràdio Tremp, la ràdio del Pallars

Des de l'inici d'aquesta temporada, Ràdio Tremp ha anat incorporant programes que van més enllà dels informatius i els butlletins horaris. Actualment, de dilluns a diumenge ja s'ofereix una programació local estable que inclou programes com el magazín esportiu "Tremp en joc", l'espai d'actualitat "L'entrevista", el magazín municipal "Tremp Al Dia", l'espai juvenil "Millenial", el programa "Àmbit Municipal" i retransmissions en directe entre d'altres.

Amb l'adhesió a la Xarxa, Ràdio Tremp també emet programes d'aquesta plataforma i els informatius "Notícies en Xarxa", de dilluns a divendres a les vuit del matí i a les dos del migdia. La programació del cap de setmana es complementarà amb els butlletins horaris de La Xarxa. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació