Divendres, 19 d'abril de 2024
tabàrnia

Xavier Gabriel ja és «ministre» de Tabàrnia

El propietari de la Bruixa d'Or ha copsat l’atenció mediàtica diverses vegades en els darrers mesos per la seva oposició frontal al procés català

Redacció 15 de febrer de 2018 a les 09:20

Els defensors de Tabàrnia han agafat embranzida. Si el diumenge 25 de febrer pretenen omplir la plaça Sant Jaume de Barcelona en la primera “gran manifestació” de la plataforma unionista, aquest dimecres els precursors del discurs de les “dues Catalunyes” han anunciat una nova incorporació: el controvertit propietari de l’administració de loteria de Sort, Xavier Gabriel.

L'empresari se suma als noms d'Albert Boadella -autoproclamat president de Tabàrnia-, el periodista Jaume Vives -autoproclamat portaveu-, i el també periodista Tomás Guasch -autoproclamat ministre d'Esports-. En el govern fictici de la plataforma que proposa independitzar-se de Catalunya per unir-se a Espanya, Gabriel actuarà com a ministre d'Hisenda. 

La plataforma que proposa independitzar-se de Catalunya per unir-se a Espanya ara vol canviar el nom de la plaça dels Països Catalans de Barcelona. L'alternativa que proposen no deixarà indiferent a ningú: Plaça de Tabàrnia. Aquest dimecres, poc més de 24 hores després d'iniciar la campanya a través de change.org, ja acumula 25.000 signatures.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació