Dimarts, 23 d'abril de 2024
Consell Comarcal pallars sobirà

El Consell Comarcal del Sobirà aprova un pressupost de més de 7 milions d'euros

El capítol d’inversions contempla una despesa d’1,8 milions d’euros, amb el projecte per fer el Noguera Pallaresa navegable fins a la Pobla de Segur com a part més important

Darío Albert 12 de febrer de 2018 a les 11:03
Imatge d'arxiu d'un ple comarcal | Jordi Ubach
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha aprovat els pressupostos de l'ens per aquest 2018. Els comptes, que pugen fins als 7.300.000 euros, es van aprovar en un ple celebrat el divendres passat, amb els vots a favor del PDECat i els vots en contra de tota la oposició -ERC, Fem Municipi, CUP i Progrés Municipal. 

Del capítol d'inversions, que contempla una despesa de 1.870.000 euros, destaca el projecte per fer navegable el riu Noguera Pallaresa fins al pantà de Sant Antoni. D'aquesta manera, conjuntament amb una subvenció finançada pel fons POCTEFA, s'arreglarà la presa de Sort. El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, ha remarcat que aquesta actuació donarà moltes opcions a que les empreses actuals de la comarca puguin augmentar l'oferta d'activitats de turisme actiu. 

Un altre projecte destacat per Isús és el destinat a potenciar el turisme industrial, en tots aquells municipis on hi hagi centrals o altres infraestructures elèctriques. Els pressupostos també contemplen la despesa derivada del trasllat de la seu del Consell Comarcal. Tots els serveis de l'ens es mudaran a l'edifici que actualment acull l'Oficina de Turisme, a excepció dels serveis socials, que es quedaran a l'edifici actual. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació