Dijous, 25 d'abril de 2024
ajuntament d’esterri d'àneu

L'Ajuntament d'Esterri d'Àneu reformarà el poliesportiu

Les instal·lacions estan en funcionament des de fa més de trenta anys i encara no s'havia fet cap reforma

Redacció 31 de gener de 2018 a les 11:09
Imatge de l’interior del pavelló municipal d’Esterri d’Àneu | Escola la Closa
L'Ajuntament d'Esterri d'Àneu ha aprovat els comptes municipals per aquest 2018. Un pressupost que arriba als 1,8 milions d'euros. Entre les inversions més destacades hi ha la reforma del poliesportiu de la població, a la qual s'hi destinarà prop de 71.000 euros. 

Segons ha explicat a Pallars Digital l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Ramon Villuendas, el poliesportiu es va construir durant la dècada dels anys vuitanta i des de llavors no s’hi ha fet cap obra, a part de renovar el parquet de la pista. Ara, es reformaran els vestidors, els banys i es millorarà l'accessibilitat. 

Villuendas ha destacat que el principal ús que es fa de les instal·lacions són activitats dels alumnes de l'escola i de l'institut. És per aquest motiu que les obres començaran quan ja hagi finalitzat el curs escolar i amb la intenció que estiguin enllestides de cara al que ve. No obstant això, el poliesportiu també s'utilitza com a sala polivalent per acollir obres teatrals o les Jornades per l'Excel·lència, que s'organitzen anualment a la població. 

Pel que fa a la resta d'inversions previstes als pressupostos, l'alcalde ha reconegut que el consistori està a l'espera de les resolucions d'ajuts de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Lleida per dur a terme diverses actuacions, com per exemple, la sala de vetlles. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació