Divendres, 19 d'abril de 2024
VAGA

Desconvocada la vaga de treballadors d'Espot i Port Ainé

Els treballadors afirmen que aquesta decisió es pren amb la voluntat de "perjudicar el mínim possible" el territori

Redacció 26 de gener de 2018 a les 15:31
La vaga estava convocada fins a final de febrer
El comitè de vaga de les estacions d'esquí d'Espot i Port Ainé han desconvocat la vaga prevista per aquest cap de setmana i tots els successius fins a finals de febrer. Els treballadors demanen millores salarials i de condicions laborals. La vaga estava convocada per tots els caps de setmana fins el 24 de febrer. 

D'aquesta manera, el comitè dona un ''vot de confiança'' a l'empresa i decideix desconvocar la vaga ''atès el compromís'' per part de la representació de l'empresa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) d'abordar els temes plantejats amb la màxima celeritat, convocant una comissió de seguiment la setmana vinent. 

La decisió de desconvocar la vaga arriba pocs dies després que, dimecres, els representants dels treballadors es reunís amb els responsables de FGC. L'objectiu de la vaga era demanar l'equiparació de salaris i categories entre els treballadors que estan realitzant la mateixa funció dins de l'empresa i de condicions amb altres explotacions del grup de FGC. Entre les demandes també destaca una gratificació per a les persones que, realitzen feines amb major perillositat o responsabilitat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació