Divendres, 19 d'abril de 2024
vaga

Els treballadors d'Espot i Port Ainé mantenen la vaga

La reunió entre els treballadors dels complexos pallaresos i Ferrocarrils acaba sense acord | FGC insisteix que no hi ha motiu que “justifiqui” l’aturada i es compromet a negociar dins un entorn de “pau social”

ACN 25 de gener de 2018 a les 09:33
Tot apunta que la vaga es repetirà el proper cap de setmana | Skipallars
Els treballadors de les estacions d’esquí de Port Ainé i Espot han decidit mantenir la vaga per aquest cap de setmana després d’haver-se reunit, aquest dimecres, amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), empresa gestora dels dos complexos. Abans de la reunió, fonts del comitè d’empresa s’havien mostrat optimistes perquè creien que la vaga del passat cap de setmana “havia fet el seu efecte’’.

La Directora d’Organització i Persones de FGC, Juliana Vilert, ha explicat que després de constatar que els temes que argumenten els treballadors “no justifiquen” una mesura "dràstica" com l'aturada, s'han compromès a seguir treballant per resoldre qualsevol problemàtica laboral però sempre que la vaga sigui desconvocada.

De la seva banda, els treballadors han lamentat que els responsables de Ferrocarrils s’han presentat a la reunió "sense ganes de negociar", exigint només, segons han dit, que es desconvoqués la vaga. És per això que finalment han optat per mantenir l’aturada pels propers caps de setmana fins l’últim de febrer.

L’objectiu de la vaga, entre altres motius, és per demanar l’equiparació de salaris i categories entre els treballadors que estan realitzant la mateixa funció dins de l’empresa i de condicions amb altres explotacions del grup FGC.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació