Divendres, 19 d'abril de 2024
educació

Alumnes de l'Escola Agrària treballen conjuntament amb padrins i padrines

Han dut a terme dinàmiques de dinamització de grups per posar en pràctica els coneixements apresos a l'aula

Redacció 24 de gener de 2018 a les 11:00
Els alumnes davant la porta del geriàtric
Els alumnes del Cicle Formatiu d'Esports de Grau Mitjà de l’Escola Agrària del Pallars, han visitat el Centre Geriàtric del Pirineu per impartir activitats als avis que hi resideixen. El alumnes estan fent un curs de formació professional que els permetrà fer conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural. Així, han aprofitat els residents per fer pràctiques en dinamització de grups.

Els estudiants han hagut de dissenyar activitats per treballar diferents aspectes relacionats amb la salut física, mental i social de la gent gran. Posteriorment han aplicat un conjunt de dinàmiques lúdiques en les que s’ha potenciat l’estimulació cognitiva i física dels padrins i padrines.

El Centre Geriàtric del Pirineu fa temps que potencia la presència d’escolars dels diversos centres educatius del Pallars dins l’entorn residencial. Aquestes activitats formen part d’un programa d’inclusió social, amb l’objectiu principal de fomentar la inclusió dels residents a partir de la interacció entre persones de diverses generacions, creant lligams basats en la transmissió d’experiències i en la companyia.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació