Divendres, 19 d'abril de 2024
Mostremp

Oberta la convocatòria per participar a la 7a edició del Mostremp

La mostra de cinema rural del Pallars se celebrarà enguany del 23 al 26 d’agost

Darío Albert 18 de gener de 2018 a les 11:39
Imatge de la inauguració de l'edició anterior | Jordi Uriach
El Mostremp ha posat a escalfar el projector. Ja està obert el termini per participar a la setena edició en les diferents categories. A la web del festival es poden trobar les bases de la convocatòria, així com informació per presentar-s'hi. Aquest any, la mostra de curtmetratges tindrà lloc del 23 al 26 d'agost. 

Tot i que no hi ha cap límit pel que fa al gènere cinematogràfic, els treballs han de tenir un durada màxima de 25 minuts i estar relacionats amb el món rural. La convocatòria per a la secció oficial es tancarà el 9 d'abril. 

El festival manté els premi del jurat, dotat amb 2.000 euros, i el del públic, de 1.000 euros. Els curts rodats a les comarques del Pallars o la Ribagorça, tant la part catalana com l'aragonesa, optaran també al premi de 500 euros. Per als directors amb més projecció, les seccions infantil i juvenil Víctor del Val, dirigides a les escoles i instituts i dotats amb 150 euros per al centre educatiu guanyador. 

Enguany, el festival recupera el concurs de cartells adreçat tant a dissenyadors com al públic en general per escollir la imatge de la setena edició. El guanyador rebrà un premi de 500 euros, així com abonaments per a les sessions de cinema de la mostra. 

Tot i que el festival se celebrarà a finals d'agost, el Mostremp arrencarà mesos abans amb les projeccions itinerants del Mostremp sobre rodes, que recorrerà les poblacions tant del Pallars Jussà com del Sobirà. 

Mostremp és una iniciativa de l'Associació d'Amics del Cinema de Tremp, nascuda l'any 2012, i amb l'objectiu de reivindicar el paper que té el cinema en tractar temàtiques i problemàtiques pròpies del món rural.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació