Dimarts, 23 d'abril de 2024
tren de la pobla

Ferrocarrils redueix el temps de viatge entre Lleida i la Pobla en vuit minuts

L'objectiu és millorar la connexió amb els trens Avant que surten cap a Barcelona

Redacció 11 de gener de 2018 a les 11:09
La parada de Cellers passa a ser facultativa | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya redueix el temps de viatge de la línia Lleida-la Pobla. A partir d'aquest dissabte el trajecte es realitzarà en una hora i 29 minuts, vuit minuts menys que fins ara. 

La reducció horària serà possible gràcies a la incorporació d’algunes estacions al sistema de parades facultatives, sota demanda de l’usuari. Així, la estació de Cellers, juntament amb la d'Alcoletge, Sant Llorenç de Montgai i Àger, passaran a ser parades facultatives. 

D'aquesta manera, Ferrocarrils espera que la combinació amb els trens Avant que connecten Lleida i Barcelona sigui més factible. A més, l'empresa ha rebatejat la línia Lleida-la Pobla com a RL2. 

Aquestes modificacions en el servei s’apliquen d’acord amb les propostes de millora manifestades per la Comissió de Seguiment del servei Lleida – La Pobla de Segur – Esterri d’Àneu, formada pels ajuntaments, el Consell Comarcal i els agents econòmics i socials del territori.

Ferrocarrils tanca el 2017 amb més de 190.000 passatgers entre Lleida i la Pobla de Segur. Aquesta xifra representa un augment del 72% respecte del 2016, que es va tancar amb 111.000 passatgers.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació