Dijous, 25 d'abril de 2024
Eleccions 21-d

ERC acusa Defensa d’organitzar un autocar per votar a Tremp i Talarn

Els republicans agraeixen i feliciten de manera irònica el ministeri espanyol per haver fomentat la participació a les eleccions

Jordi Ubach Llorens 21 de desembre de 2017 a les 18:45
El grup de joves votants que ERC acusa de votar de manera organitzada | ERC
El grup municipal d’Esquerra Republicana a Tremp ha expressat de forma irònica en un comunicat el seu agraïment al Ministeri de Defensa per haver fomentat la participació a les eleccions al Parlament de Catalunya. ERC acusa l’organisme espanyol d’haver organitzat un autocar i un taxi “carregats de persones joves desconegudes” per votar, aquest matí, als col·legis electorals de Tremp i Talarn.

La secció local de Tremp dels republicans felicita el Ministeri de Defensa “per haver pres aquest tipus de mesura”, que ha permès, segons la formació, “la participació dels membres de l’exèrcìt espanyol en unes eleccions al Parlament de Catalunya”, un fet, asseguren, “que no s’havia vist mai fins a la data d’avui”. ERC ha anunciat que ha posat aquest fet en coneixement de la Junta Electoral de Zona.

Segons expliquen, aquest grup de votants “han cridat l’atenció a diversos veïns en unes poblacions on tothom es coneix”. Menys desconeguts, segons la formació, eren alguns comandaments militars que coordinaven “molt acuradament” que el grup sabés trobar el recinte de votació.

Entre altres qüestions, ERC Tremp ha demanat al grup d’Esquerra que pregunti al Congrés dels Diputats a quina partida pressupostària s’assignen aquest tipus de despeses. A més, la formació trempolina ha posat en dubte que l’autocar hagi demanat autorització per estacionar el vehicle fora de l’estació d’autobusos de la població.

Alguns veïns de Tremp han mostrat la seva sorpresa a través de les xarxes socials.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació