Dijous, 25 d'abril de 2024
eleccions 21-d

Xavier Gabriel aposta per la victòria d’Inés Arrimadas el 21-D

El propietari de La Bruixa d’Or creu que la candidata de Ciutadans “donarà una lliçó” i aconseguirà “el que mai s’ha vist” a Catalunya

Redacció 12 de desembre de 2017 a les 09:50
Xavier Gabriel, el passat mes de desembre, seguint el sorteig de Nadal | ACN
El propietari de La Bruixa d’Or, Xavier Gabriel, aposta per la victòria de la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, el proper 21 de desembre. Així ho ha expressat en una entrevista concedida a esRadio. “Crec que la Inés aconseguirà el que mai s’ha vist a Catalunya i donarà una lliçó” ha assegurat l’empresari pallarès. Gabriel no s’ha estat d’exigir al futur Govern que torni a portar Catalunya “a allò que tots volem que sigui”.

Preguntat per la possibilitat de retornar les seus fiscals i socials de les seves empreses a Catalunya, Gabriel ha dit que encara no hi ha al país la “tranquil·litat” com per fer-ho. L’empresari ha explicat que desitja tornar, però tem no poder fer-ho per culpa de la “irresponsabilitat” dels dirigents polítics “que volen que una minoria sigui majoritària”. 

La cara visible de La Bruixa d’Or ha criticat els viatges dels alcaldes catalans a Bèlgica, uns desplaçaments que assegura “hem pagat nosaltres”. Gabriel ha dit que encara té amenaces però que també rep el suport de la gent que fa cua a l’administració. “Tota la província de Lleida s’està beneficiant del turisme que estem portant a Sort”, ha dit abans de criticar “l’alcalde d’Esquerra Republicana” per la manca d’inversions a la població.

Per últim, Xavier Gabriel ha avisat que el dia del sorteig de Nadal només atendrà els mitjans “que no estan subvencionats i manats per Puigdemont i companyia”.
 

ÀUDIO: Entrevista a Xavier Gabriel a esRadio

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació