Dimecres, 24 d'abril de 2024
Nadal

La Pobla viu un cap de setmana de fira

Arrenca la temporada de Nadal amb la Fira de Nadal i la FiraSki

Redacció 11 de desembre de 2017 a les 10:55
La plaça de l'Arbre ha acollit aquest dissabte la Fira de Nadal | Ajuntament
Per novè any consecutiu, la fira que organitza l'Ajuntament marca l'inici del Nadal a la Pobla de Segur. El fred no va evitar que la plaça de l'Arbre s'omplís dissabte de carpes amb productes agroalimentaris locals i d'artesans. 

L'edició d'aquest any ha vingut carregada de novetats. La més destacada és la relacionada amb el sorteig de la panera, que ha estat vinculat amb el tast dels Capricis de Nadal. Per participar al sorteig calia sumar almenys tres degustacions d'aquests plats elaborats amb productes del Pallars, a càrrec dels restaurants, forns i pastisseries de la població.  

Des de l'organització es valora molt positivament la participació al sorteig. Tant és així que, segons l'Ajuntament, hi havia establiments que el mateix dissabte havien esgotat tota la producció de les degustacions. ​L’altra novetat d'aquesta edició ha estat el taller de còctels pallaresos, amb els licors i cerveses produïts a la localitat. Un taller que va servir, segons els organitzadors, per "animar i donar ambient" a la plaça i combatre el fred. 
 
FiraSki i mercat de segona mà

A banda de la Fira de Nadal, la Pobla va celebrar també la tradicional FiraSki i mercat de segona mà, organitzat pel Club Esquí la Pobla de Segur (CEPS). En total es van posar a la venda 763 articles relacionats amb la pràctica de l'esquí, la muntanya i la escalada. D'aquests 763, se'n van vendre el 67%: 509 articles. El total d'articles posats a la venda tenien un valor de 26.000 euros, mentre que els venuts sumaven 14.100 euros. 

Els articles més buscats van ser esquís i botes d'esquí. Segons els organitzadors, en els darrers dos anys ha augmentat l'interès pel material d'esquí de muntanya.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació