Dissabte, 20 d'abril de 2024
Nadal

Ja és Nadal a la Pobla de Segur

L'Ajuntament organitza aquest dissabte la tradicional Fira de Nadal

Redacció 7 de desembre de 2017 a les 11:04
La Fira de Nadal tindrà lloc a la plaça de l'Arbre | Ajuntament
L'Ajuntament de La Pobla de Segur organitza per novè any consecutiu la Fira de Nadal, que se celebrarà aquest diumenge a la plaça de l'Arbre de la localitat. Entre altres coses, s'hi podrà trobar carpes amb productes agroalimentaris locals com formatge, mel o ratafia, i artesans, amb productes elaborats amb cuir o teixits a mà. A més, de dos quarts de dotze a dos quarts de dues del migdia hi haurà tallers infantils. 

Una de les novetats més destacades d'aquest any és el sorteig de la panera, que estarà relacionada amb el tast dels Capricis de Nadal, una degustació de plats elaborats amb productes del Pallars, a càrrec dels restaurants, forns i pastisseries de la Pobla. Per participar al sorteig, caldrà anar als establiments col·laboradors i provar un plat. Tres degustacions comportaran una participació a la panera. 

L'altra novetat d'aquesta edició és el taller de còctels pallaresos, amb els licors i cerveses produïts a la localitat. A més, durant tota a jornada estarà obert el concurs de fotografies a Instagram. El guanyador s'endurà un lot de productes locals. La Fira de Nadal coincideix amb la FiraSki, que se celebra aquest diumenge. 
 

Cartell Fira de Nadal a la Pobla de Segur. Foto: Ajuntament

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació