16 d'abril de 2024
nadal

Tot a punt a la Pobla de Segur per celebrar una nova edició de la FiraSki

El Club Esquí la Pobla de Segur espera superar les xifres de vendes de l'any passat

Darío Albert 7 de desembre de 2017 a les 10:19
El poliesportiu de la Pobla acull la FiraSki | Joan Macaya
Un esport centrarà l'activitat d'aquest diumenge al poliesportiu de la Pobla de Segur. Un esport, precisament, que no es practica a l'interior: l'esquí. La FiraSki i el mercat de segona mà, organitzat pel Club Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), torna amb l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada entre les empreses, entitats i practicants del món de la neu, la natura i la muntanya. 

Durant el divendres i el dissabte es farà la recepció del material de segona mà. L'organització espera superar les xifres de l'edició de l'any passat quan es van posar a la venda 800 articles. La presidenta del CEPS, Carol Ivern, ha destacat la funcionalitat que té la fira sobretot per als nens petits, que creixen molt ràpid i el deixen el material "pràcticament nou". La fira comptarà amb la participació de diferents empreses del sector, així com també de les estacions d'esquí pallareses: Espot, Port Ainé i Tavascan. 

Una de les novetats d'aquest any és la competició d'escalada en el rocòdrom, que precisament es va inaugurar en l'edició 2016 de la FiraSki. A més, durant tota la jornada es realitzaran diversos sorteigs, hi haurà també una exposició de manualitats relacionats amb els voltors, servei de bar, tallers infantils i reparació d'esquís. 

Un any més, la FiraSki coincideix amb la Fira de Nadal que se celebrarà aquest dissabte a la Plaça de l'Arbre. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació