Dimecres, 24 d'abril de 2024
educació

Presenten el 16è Pla Comarcal JussàEducació

Destinat a l'alumnat de 19 centres educatius i amb una trentena d'institucions implicades

Redacció 29 de novembre de 2017 a les 10:03
El pla es va presentar a l'Epicentre | Rosa Amorós
L'Epicentre de Tremp ha acollit aquest dimarts la presentació del 16è Pla Comarcal JussàEducació. Es tracta de més d'un recull d'activitats i ofertes per a l'alumnat, professorat i comunitat educativa per promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca. El primer Pla, l'any 2002, recollia una dotzena d'activitats. Ara, les propostes superen ja el centenar. 

A l'acte de presentació hi han assistit el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerès; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach. 

El Pla Comarcal JussàEducació està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics, el Consell Comarcal i el Servei Comarcal de Català del Pallars Jussà. A més, compta amb la participació de més d'una trentena d'organismes i institucions: biblioteques, telecentres, arxius, museus...

L'acte va cloure amb la xerrada Escola i creativitat. Aproximació a la poesia a través del joc, a càrrec del mestre i escriptor Ramon Besora. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació