Divendres, 19 d'abril de 2024
Esquí

Uns 4.500 esquiadors estrenen la temporada a Baqueira Beret

Ara l'objectiu és anar obrint cada vedada més pistes per poder tenir l'estació al màxim rendiment pel pont de la Puríssima

Redacció 20 de novembre de 2017 a les 17:55
Baqueira ha obert aquest cap de setmana | Baqueira Beret
Aquest cap de setmana uns 4.500 aficionats han estrenat la temporada d'esquí a Baqueira Beret, que ha obert una setmana abans del que estava previst gràcies a les nevades i a les baixes temperatures que han propiciat una abundant producció de neu artificial. Els esquiadors han fet les primeres baixades per 30 quilòmetres de pistes a la zona de Baqueira amb gruixos de 20 a 50 centímetres i acompanyats pel bon temps. 

L'estació aranesa és la segona de Catalunya que posa en marxa les instal·lacions després que el dia 10 de novembre ho fes la de Masella, a la Cerdanya. Aquest és un dels inicis de temporada més primerencs dels últims anys. Ara l'objectiu és anar obrint cada vedada més pistes per poder tenir l'estació al màxim rendiment pel pont de la Puríssima.

Si la meteorologia ho permet Baqueira Beret tancarà la temporada el 8 d'abril i espera la visita d'uns 850.000 esquiadors. La campanya passada en va rebre 808.000. Pel que fa a la resta d'estacions, Boí Taüll, Espot i Port Ainé preveuen iniciar la temporada l'1 de desembre, Tavascan el 4 de desembre i pel pont de la Puríssima ho farà Port del Comte, al Solsonès.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació