Divendres, 19 d'abril de 2024
procés català

Barcelona s'omplirà de pallaresos per donar suport al govern empresonat

Fins a quatre autocars baixaran del Pallars a la capital de Catalunya per participar a la manifestació

Redacció 9 de novembre de 2017 a les 10:16
La manifestació serà dissabte a les cinc de la tarda | Adrià Costa
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han convocat una manifestació aquest dissabte per donar tot el suport als vuit membres del govern català empresonats. La concentració, el primer gran acte després que l'Audiència Nacional ordenés la presó, serà a Barcelona, a partir de les cinc de la tarda. 

Perquè els pallaresos també puguin donar suport als diputats del Parlament, les delegacions territorials de l'ANC i Òmnium al Pallars Jussà han organitzat el viatge en autocar. La sortida serà a tres quarts de dotze del matí des de la Pobla de Segur i un quart d'hora més tard des de Tremp.

Aquells qui vulguin baixar en autocar, han de reservar la plaça trucant als telèfons 686.854.422 o 665.916.854, o enviant un correu electrònic a l'adreça pallarsjussa@assemblea.cat. El preu és de 15 euros per persona. 

Des del Sobirà també sortirà una comitiva de pallaresos cap a la capital de Catalunya. En aquest cas, les sortides seran des d'Esterri d'Àneu a les onze del matí; un quart d'hora més tard passarà per Llavorsí i a dos quarts de dotze del matí, a Sort. Per reservar una plaça en aquest autocar, que també té un preu de 15 euros, cal contactar amb els Comitè de Defensa de la República locals. 

De moment, els organitzadors del viatge ja han omplert tres autocars -un que sortirà del Jussà i dos més que ja s'han omplert al Sobirà- i preveuen omplir-ne un o dos més. El Pont de Suert també és un punt de l'Alt Pirineu des d'on baixarà un autocar cap a Barcelona. 
 

Cartell de la gran manifestació per demanar la llibertat dels presos polítics. Foto: Assemblea

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació