Dijous, 25 d'abril de 2024
Dansa

El cicle «Fem Dansa» torna a Tremp

L'Ajuntament de Tremp torna a promocionar aquesta disciplina artística

Redacció 3 de novembre de 2017 a les 11:05
El dramaturg Quim Bigas oferirà un taller de dansa | Ajuntament
La dansa tornarà a ser la protagonista d'aquesta tardor a Tremp. L'Ajuntament organitza per segon any consecutiu el cicle «Fem Dansa», una proposta del Departament de Cultura i l'Associació de Professionals de la Dansa. L'objectiu és apropar aquesta disciplina artística a la ciutadania i promoure els espectacles i companyies catalanes d'aquest sector. 

El primer acte tindrà lloc aquest dissabte, en el marc de la Fira del Codony de Tremp. La Lira acollirà, a partir de les deu de la nit, l'espectacle Sin baile no hay paraiso, del coreògraf i ballarí Pere Faura. Aquest espectacle és un collage coreogràfic de quatre solos emblemàtics, a partir dels quals l'intèrpret explica en un monòleg personal els seus somnis, els seus problemes i la seva visió sobre la dansa des del moment en què s'ha convertit en professional.


El cicle es completarà amb  els taller Moure, que oferirà el dramaturg Quim Bigas i que s'ha programat de manera gratuïta en dues sessions: una per al públic ja habituat a treballar l'expressió corporal i una altra oberta a tots els públics. A més, Bigas presentarà el seu espectacle de carrer el dissabte 11 a la plaça Capdevila. 

La ballarina Maria Campos tancarà el programa amb l’espectacle Tarannà. L'actuació tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a La Lira. Es tracta d'una proposta familiar que gira entorn a la "transformació" a través dels objectes, l'espai i el cos.

L'Ajuntament de Tremp espera augmentar les xifres d'assistents de la primera edició, tot i que, considera, el balanç de l'any passat ja va ser positiu, i consolidar l'oferta d'espectacles d'aquesta disciplina cada vegada més reconeguda pel púbic.
 

Consulta el programa del «Fem Dansa»

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació