Divendres, 26 d'abril de 2024
Club Rotary

El sopar benèfic del Club Rotary Espot-Pallars recapta 2.200 euros

La recaptació anirà destinada a equipar la seu de l'Assocació de Salut Mental del Pallars

Darío Albert 31 d'octubre de 2017 a les 10:04
El sopar benèfic va tenir lloc a l'Hotel Pessets de Sort | Consell Comarcal
L'Hotel Pessets de Sort va acollir el passat diumenge la tercera edició del sopar benèfic del Club Rotary Espot-Pallars, en que hi van assistir una quarantena de persones. Els 2.200 euros que es van recaptar aniran destinats a l'Associació de Salut Mental de Pallars per condicionar i equipar la seva seu social a la capital del Sobirà i així poder realitzar un tracte més proper a les persones afectades i el seus familiars. 

La presidenta del Club Rotary, Joana Tarrado, ha explicat que han escollit aquesta entitat perquè van quedar "sorpresos" de la quantitat de gent que estava afectada per una malaltia mental a la comarca. Tarrado ha agraït l'aportació tant d'empreses com d'ajuntaments i particulars i ha recordat que encara hi ha temps per fer-hi donatius. 

En les dues edicions anteriors del sopar benèfic, la recaptació va anar a l'Associació Oncolliga't. Aquest, però, no és el primer sopar benèfic que destina la recaptació a l'Assocaició de Salut Mental del Pallars. A l'agost, Talarn va recaptar en el sopar solidari de la festa major més de 1.500 euros per l'entitat. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació