Dissabte, 20 d'abril de 2024
procés català

Alcaldes pallaresos s’apleguen al Parlament en suport a la declaració d'independència

Els batlles s’han desplaçat novament a la capital de Catalunya amb la seva vara

Redacció 27 d'octubre de 2017 a les 12:56
Alcaldes del Pallars Sobirà, aquest matí a Barcelona | Raimon Monterde
Diversos alcaldes pallaresos s’han desplaçat, aquest divendres al matí, fins les portes del Parlament de Catalunya, després de la convocatòria de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), per seguir el ple del Parlament de Catalunya i donar suport a la declaració d'independència. 

Les dues associacions han demanat als batlles que tornin a posar-se al costat de les institucions catalanes. Entre els que s’han pogut veure davant del Parlament, destaca l’alcalde de Sort, Raimon Monterde; el d’Esterri d’Àneu, Ramon Villunedas; el de Rialp, Gerard Sabarich; el de Soriguera, Xavier Pedemonte o el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos Isús, entre d’altres.
     

A banda dels alcaldes, també han fet acte de presència al Parlament de Catalunya -tot i que concentrats en aquest cas a l’exterior- un grup de veïns del Pallars Jussà cridats per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural i que s’han desplaçat fins la localitat catalana amb autocar.


 

MINUT a MINUT: Segueix en directe les hores més decisives del procés

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació