Dissabte, 20 d'abril de 2024
autopista elèctrica

Concentració contra la MAT a la Pobla de Segur

La Plataforma contra l'Autopista Elèctrica protestarà contra la torre elèctrica que travessa un parc infantil de la Pobla de Segur

Redacció 27 d'octubre de 2017 a les 10:31
La torre elèctrica, a pocs metres d'un parc infantil a la Pobla de Segur | ACN
La Plataforma Unitària contra la Autopista Elèctrica organtiza aquest dissabte una concentració de protesta contra la repotenciació de la línia de molt alta tensió Peñalba-Arnero-Isona, que Red Elèctrica vol recuperar el 2020. El de dissabte serà el primer dels diferents actes que l'organització preveu arreu dels municipis del Pallars afectats pel pas de línies elèctriques. 

Amb la concentració de la Pobla de Segur, en protesta contra la línia d'alta tensió de Miraltren, que travessa un parc infantil, es vol denunciar els danys a la salut d'aquestes línies i la desídia de les administracions i les empreses elèctriques que permeten aquestes situacions, anteposant els seus projectes de línies a les persones. Des de la Plataforma, volen demanar el soterrament d'aquesta línia i d'una segona que travessa Tremp.

La Plataforma contrària a l'Autopista Elèctrica també té la voluntat de crear una campanya de micromecenatge amb la qual finançar les despeses que comportarien les accions legals contra els projectes de repotenciació de la línia Foradada del Toscar-Pobla de Segur i el de la Subestació Elèctrica Isona, a Figuerola d'Orcau, inclosa dins la línia Peñalba-Isona.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació