Divendres, 19 d'abril de 2024
fires

Isona i Conca Dellà acull aquest cap de setmana la 15a Fira Boletus

La població pallaresa serà un any més el centre dels amants d’aquest apreciat fong comestible | El Boletast & Birra celebrarà la segona edició després de l’èxit de l’any passat

Redacció 19 d'octubre de 2017 a les 10:06
Cistelles farcides de bolets a la Fira Boletus d’Isona | Ajuntament d’Isona i Conca Dellà
L’Ajuntament d'Isona i Conca Dellà ultima una nova edició de la Fira Boletus. Tot i no estar vivint, per ara, una gran temporada, el món del bolet tornarà a omplir els carrers de la localitat aquest proper cap de setmana. Així, Isona acull dissabte la segona edició del Boletast & Birra, i, diumenge, la 15a Fira Boletus.

Per anar fent boca, el actes començaran dissabte al vespre de 19h a 23h, on a la plaça del Raval hi haurà un tast de cerveses artesanes i productes de proximitat relacionats amb els bolets, amb la música de fons del grup Dark Coffee. Mentrestant, a les 21h, la presidenta de la Societat Catalana de Micologia, Laia Ribas, oferirà a la sala ping-pong la conferència Els millors bolets. A partir de les 23:30h, al poliesportiu, DJ Bacardit posarà música al Festibolet.

L’endemà diumenge arriba la jornada més farcida d’activitats. A les 10:30h la mascota-gegant Boletus donarà el tret de sortida als actes de la fira amb una cercavila amenitzada pel grup de percussió dels diables Lo Peirot i acompanyada pels nens i nenes de l’Escola AESO, les penyes de bolets i tothom que hi vulgui participar. A les 11h s’inaugurarà la fira amb un pregó a càrrec del presentador de Lleida TV, Santi Roig.

A les 11.30 h es realitzarà un taller de cuina amb bolets a càrrec de l’associació Àpat, al final del qual es lliuraran els premis del Concurs Boletus, que guardonarà els millors cistells de bolets en dues categories diferents: l de penyes i la de particulars. Tothom qui vulgui participar-hi haurà de portar el seu cistell entre les 9h i les 10:30h del mateix diumenge a la plaça del Raval.

Paral·lelament, durant tot el dia es podrà visitar una exposició permanent de bolets a la sala del BBVA i hi haurà activitats per als més petits com inflables o tallers de maquillatge.
 

Programa de la Fira Boletus d'Isona 2017

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació