Dissabte, 20 d'abril de 2024
Astronomia

Tret de sortida a la 4a edició del Festival d'Astronomia del Montsec

La doctora Elena Aragonés realitzen la conferència inaugural a Tremp

Redacció 13 d'octubre de 2017 a les 10:26
Imatge de l’acte inaugural a Tremp | Consell Comarcal Pallars Jussà
L’Epicentre de Tremp va acollir ahir al vespre l’acte inaugural del 4t Festival d’Astronomia del Montsec amb la conferència de la doctora Elena Aragonés. La xerrada, que va tractar sobre la son a l’espai, va precedir l’observació astronòmica en remot des del Parc de Telescopis del Centre d’Observació de l’Univers (COU).

L'organització preveu que hi participin més de 3.500 persones. Una xifra que suposaria mig centenar més que la passada edició i 2.000 persones més que fa dos anys. El Festival té com a objectiu principal divulgar la ciència en la societat, mitjançant l’organització d'activitats científiques, culturals i d'oci, que aconsegueixin despertar l'interès per l'astronomia i un millor coneixement de la zona del Montsec. 

Fins el 15 d’octubre, s’han programat 18 activitats per a tota la família, tant diürnes com nocturnes, amb visites al COU, concerts de música i activitats gastronòmiques com el taller de maridatge de cerveses artesanes del Montsec amb productes de proximitat o el taller d’experiments científics a càrrec del presentador del programa divulgatiu de ciència de TV3, Dinàmiks, Dani Jiménez.
 

 Programa del 4t Festival d’Astronomia del Montsec

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació