Dijous, 25 d'abril de 2024
Fira

La Fira de la Pobleta supera una edició amb èxit d’assistència

El Concurs de Cavall Pirinenc ha estat un dels plats forts del cap de setmana

Redacció 10 d'octubre de 2017 a les 09:20
El consistori valora l'edició de la fira com un èxit de participació | Ajuntament
La Fira de la Pobleta de Bellveí "ha tornat a ser un èxit de participació". Aquesta és la valoració que en fa l'Ajuntament de la Torre de Capdella, que xifra els visitants en més de 5.000 i prop d'una setantena d'expositors entre parades i demostracions d'oficis. 

El dissabte, unes 2.000 persones van assistir al recinte firal, però bona part d'aquest públic es va concentrar al matí per veure la quarta edició del Concurs de Cavall Pirinenc, en el que hi van participar prop de 40 equins. Els cavalls van centrar la jornada tècnica celebrada el dijous, com a prèvia al cap de setmana de fira. Una de les reivindicacions de la jornada va ser el desig de promoure el consum de carn de poltre. 

El concurs de vaca bruna dels Pirineus i va ser el plat fort dels actes de diumenge, que va aplegar més de 3.000 persones. En total, es van portar més de cinquanta vaques a la fira. Els ramaders van demanar ajuda a les autoritats en quan a la lluita contra la fauna salvatge. La delegada del Govern, Rosa Amorós, els va fer saber que estaven al seu costat i els va proposar reunir-se i treballar conjuntament. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació