Dimecres, 24 d'abril de 2024
Literatura

La literatura infantil i juvenil torna a Sort amb la segona edició de «Lo Llumener»

La programació recull una vintena d'activitats de tot tipus, com espectacles, exposicions i tallers

Darío Albert 5 d'octubre de 2017 a les 10:31
El parc del Riuet acollirà la major part dels actes del certament | Lo Llumener
La literatura infantil i juvenil tornarà a prendre els carrers de Sort aquest dissabte en la segona edició del festival "Lo Llumener". La jornada està organitzada per l'Ajuntament de Sort i l'Associació Cultural Cambuleta i es proposa promoure de manera especial el desenvolupament personal, social i cultural dels infants i joves.

El certamen té l'objectiu de generar un espai de trobada familiar en l'àmbit rural i contribuir a dotar els municipis de muntanya, com Sort, d'una programació cultural de qualitat, accessible i de caràcter familiar. La programació recull tot tipus d'activitats com espectacles, exposicions i tallers, que es repartiran per diferents punts de la població com el Parc del Riuet, la plaça i el carrer Major o el cinema Els Til·lers. 

Entre la vintena d'actes, hi destaquen el taller de rap antiracista a càrrec del cantant Pau Llonch, la fira de contes i àlbums il·lustrats, la gimcana literària i la biblioteca a cel obert. El festival també entrarà a les escoles i instituts de la comarca per donar a conèixer l'ofici d'il·lustrador i com creen històries a partir d'imatges. 

A més, el certamen també comptarà amb activitats adreçades per adults com l'espectacle "Cuando te hablen d'amor..." i per a docents com el taller sobre recursos narratius o un curs d'il·lustració professional. 


 

Consulta el programa de la segona edició de "Lo Llumener" 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació