Dijous, 18 d'abril de 2024
ajuntament de tremp

L’Ajuntament de Tremp condemna l’actuació policial de l’1-O

Demana la dimissió dels comandaments polítics i policials que van ordenar uns atacs “propis dels règims totalitaris” | ERC mostra la seva “decepció” amb Compromís per Tremp per no donar suport a l'alcalde

Jordi Ubach Llorens 4 d'octubre de 2017 a les 09:27
Imatge d’arxiu del ple de l'Ajuntament de Tremp | Jordi Ubach
Els grups municipals de l’Ajuntament de Tremp van manifestar en el ple del passat dilluns el seu “rebuig a l’actuació policial espanyola”, el passat diumenge, “davant la població pacífica” que anava a votar. En un manifest llegit per la regidora Anna Ritz, el consistori ha demanat la dimissió dels comandaments polítics i policials que van ordenar i consentir uns atacs “propis dels règims totalitaris”.

D’altra banda, el grup municipal d’ERC va fer pública la seva decepció amb el grup a l'oposició, Compromís per Tremp. Maria Pilar Cases va assegurar que li “dol” i li “decepciona” que alguns dels regidors amb els que comparteix taula no fessin costat a l’alcalde de la ciutat, Joan Ubach, en la concentració de suport als batlles de Tremp i comarca citats a declarar davant la Fiscalia. El discurs de Cases no va tenir rèplica per part dels socialistes.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació