Divendres, 19 d'abril de 2024
Gastronomia

Tremp celebra l'«Oktoberfest» amb la cervesa com a protagonista

La penya trempolina Arroplegats celebra aquest dissabte la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana

Redacció 29 de setembre de 2017 a les 10:58
L'Escola Valldeflors acollirà la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana | Arxiu
Els aficionats a la cervesa tenen una cita aquest dissabte a Tremp. El pati de l'Escola Valldeflors acull la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana. L'"Oktoberfest" pallarès està organitzat per la penya trempolina Arroplegats, amb l'objectiu de promocionar la producció pirinenca de la cervesa. 

L'activitat arrencarà al matí amb la presentació i tast de les cinc cerveses protagonistes: les pallareses Masovera, Ctretze i Rdorta, a més de La Vella Caravana, de Menàrguens, i Vàndals de Pont de Suert. A més, es presentarà l'empresa Catalana de Llúpol, dedicada al cultiu de llúpol a la Conca de Tremp. 

De cara a la tarda, la música guanyarà pes amb actuacions en directe, "jam sessions" i una ballada de country. A les set de la tarda, tindrà lloc la jornada gastronòmica, que combinarà la cervesa amb tapes de diferents restaurants i productors de Tremp. 

Tremp, però, no serà l'únic escenari on la cervesa serà la protagonista. A la capital del Pallars Sobirà, la plaça Sant Eloi acollirà diumenge a partir des de les set del matí una jornada gastronòmica, amb esmorzar, dinar i berenar "de forquilla" i música en directe.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació