Dissabte, 20 d'abril de 2024
referèndum

Sort s'apunta a la moda de pintar estelades als passos zebra

La campanya, que s’ha fet popular arreu del país, ha arribat també al Sobirà | A Tremp n’han aparegut quatre més aquest dimecres

Redacció 27 de setembre de 2017 a les 09:18
El pas zebra convertit en estelada que ha aparegut aquest matí a Sort | Lionel Pla
La capital del Pallars Sobirà s’ha unit a la tendència dels darrers dies, estesa a tot Catalunya, de pintar estelades als passos zebra del país. El pas zebra en qüestió està situat a l’avinguda Comtes de Pallars, davant de Casa Rateta. Les primeres pintades en aquest sentit van aparèixer el passat cap de setmana a Tremp. Aquest dimecres n’han aparegut quatre més a la capital del Pallars Jussà, on ja se’n compten sis.
 

Pintada als sols de la rambla Doctor Pearson de Tremp. Foto: Cedida


Convertir els passos zebra en estelades no ha estat l’única acció reivindicativa que s’ha dut a terme a les comarques pallareses. A la Pobla de Segur s’ha fet viral una gran estelada formada pels cartells de la campanya “Empaperem”, que promou l’enganxada de cartells a favor del referèndum amb el lema “Votem per ser lliures”. 

 


També a la capital del Jussà va aparèixer pintat un mur situat prop de la caserna de la Guàrdia Civil a la ciutat, a la cantonada entre el carrer Noguera Pallaresa i el carrer Mont-rebei. En aquest cas, es tracta d’una pintada a favor del sí al referèndum. El passat diumenge els conductors que circulaven per la C-13 es van trobar amb una immensa pintada sota l’estació de tren de Guàrdia de Noguera amb el lema “Independència”.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació