Dijous, 25 d'abril de 2024
Astronomia

Prop de 3.500 persones participaran al Festival d'Astronomia del Montsec

La conferència inaugural, a càrrec del doctor Ramon Estivill, se celebrarà a l'Epicentre de Tremp

Redacció 24 de setembre de 2017 a les 09:53
Durant el festival, s'han programat 18 activitats per a tota la família | ACN
El Centre d'Observació de l'Univers, del Parc Astronòmic del Montsec (PAM), celebrarà, la segona setmana d'octubre, la quarta edició del Festival d'Astronomia del Montsec. L'organització preveu que hi participin més de 3.500 persones. Una xifra que suposaria mig centenar més que la passada edició i 2.000 persones més que fa dos anys. 

La conferència inaugural, que tindrà lloc a l'Epicentre de Tremp, anirà a càrrec del reconegut especialista en la medicina del somni el doctor Ramon Estivill, i la doctora Elena Aragonés i portarà per nom "El son a l'espai". 

El Festival, presentat aquesta setmana a la Diputació de Lleida, té com a objectiu principal divulgar la ciència en la societat, mitjançant l'organització d'activitats científiques, culturals i d'oci, que aconsegueixin despertar l'interès per l'astronomia i un millor coneixement de la zona del Montsec. 

Del 12 al 15 d'octubre, s'han programat 18 activitats per a tota la família, tant diürnes com nocturnes, amb visites al COU, concerts de música i activitats gastronòmiques com el taller de maridatge de cerveses artesanes del Montsec amb productes de proximitat o el taller d'experiments científics a càrrec del presentador del programa divulgatiu de ciència de TV3, Dinàmiks, Dani Jiménez. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació