Dijous, 25 d'abril de 2024
Aigua

Baix Pallars assegura que l'aigua de Montcortès ja és potable

Les últimes anàlisis confirmen que l'aigua ja és apta per al consum, després que la CUP destapés que des del 2015 no complia els mínims

Redacció 31 d'agost de 2017 a les 11:57
Semino i Reñé es van reunir aquest dimecres | Ajuntament de Baix Pallars
L'Ajuntament de Baix Pallars ha afirmat que les últimes anàlisis d'aigua del nucli de Montcortès confirmen la seva potabilitat. L'alcalde del municipi, Josep Maria Semino, així li ha comunicat al president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, després de reunir-se aquest dimecres. 

Semino recorda que l'Ajuntament té en marxa un pla per instal·lar nous cloradors. El primer d'ells, a Peramea. En el marc d'aquestes actuacions, el consistori també ha construït tres dipòsits nous i dos cloradors. A més, recorden que tenen previst instal·lar un nou clorador abans s'acabi l'any. El cost d'aquesta inversió arriba fins els 130.000 euros.

L'alcalde de Baix Pallars s'ha reunit aquest dimecres amb el president de la Diputació de Lleida per comentar i planificar el reforç del sistema de cloració amb aquests nous aparells. Les anàlisis de l'aigua de Montcortès s'han fet després que la CUP Pallars alertes que no era apta per al consum.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació