Dijous, 25 d'abril de 2024
Sanitat

La sanitat centrarà les 4es Jornades per a l'Excel·lència d'Esterri d'Àneu

El futur del model sanitari serà el tema principal a debatre en l'edició d'aquest any

Redacció 29 d'agost de 2017 a les 11:12
El director tècnic de les Jornades, Josep Ordi, durant la presentació | Jornades de muntanya
Esterri d'Àneu ha acollit aquest dissabte la presentació de la quarta edició de les Jornades per a l'Excel·lència. El model sanitari serà el tema a debatre durant la jornada, que tindrà lloc el 7 d'octubre i que reuniran empresaris i professionals de les comarques de muntanya. 

Durant la presentació, el president de les Jornades per a l'Excel·lència, Jesús Montoliu, ha donat a conèixer el programa i ha detallat les diverses ponències que se celebraran, totes elles amb la sanitat com a eix. Entre d'altres, hi participaran el Cap de Govern d'Andorra, Antoni Martí, que explicarà el model sanitari del seu país, i el president del Col·legi de Metges, Jaume Padrós, per parlar de les deficiències i virtuts del model actual. 

Una de les ponències més especials serà la que pronunciarà el cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, que plantejarà la sanitat des del punt de vista del pacient. A banda de les conferències, el programa inclou un parell de taules rodones: "Medicina privada vs. medicina pública" i "La medicina rural, com a medicina de proximitat". 
 

Consulta el programa de la 4a edició de les Jornades per a l'Excel·lència

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació