Dijous, 18 d'abril de 2024
socis

Sortegem una ruta a cavall per a dues persones a Sort!

Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10

Redacció 21 d'agost de 2017 a les 12:49
Hi ha res millor que acomiadar l’estiu fent una excursió a cavall al cor del Pallars Sobirà? Nosaltres t’oferim la possibilitat de fer-ho realitat: el proper mes de setembre els socis de Pallars Digital optaran al sorteig d’una ruta a cavall d’una hora per a dues persones a Sort, gentilesa d’Hípica Peufort. 

Hípica Peufort està situada a la capital del Pallars Sobirà, on ofereix els seus serveis des de l’any 1992, convertint-se d’aquesta manera en la primera hípica que es va constituir a la comarca. Entre els seus serveis destaquen les rutes i excursions a cavall, que donen una sensació de tranquil·litat, llibertat i desconnexió amb la vida quotidiana però sense deixar de banda l’aventura. 
 

Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s’hagin registrat abans del dia 10 de setembre. Serà al voltant d’aquest dia quan sortejarem la ruta a cavall d’una hora per a dues persones a Sort. Molta sort!

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació