Dijous, 25 d'abril de 2024
procés català

L'ANC del Jussà vol que Barcelona s'ompli de pallaresos el proper 11-S

Les places i les samarretes es poden comprar cada dia de la setmana a Tremp, i dimecres a la Pobla

Publicitat 7 de setembre de 2017 a les 08:43
L'ANC vol repetir les imatges multitudinàries de les anteriors diades | Albert Ortiz
L'ANC del Pallars Jussà vol que la manifestació del proper 11 de setembre a Barcelona sigui massiva. Per això fa una crida als pallaresos a apuntar-se al viatge en autocar que està organitzant. 

La sortida des de la Pobla de Segur serà a tres quarts de nou del matí, mentre que a Tremp serà un quart d'hora després. El viatge de tornada cap al Pallars sortirà cap als volts de les vuit del vespre. El preu és de 20 euros i inclou l'anadada i la tornada. L'organització també posa a la venda les samarretes, a un preu de 15 euros per adults i vuit pels infants.

El local que l'ANC té al passeig del Vall de Tremp -a l'antiga Caixa Penedés- serà el punt de venda tant dels bitllets com de les samarretes. El local estarà obert cada matí de les onze del matí a la una del migdia i de set a nou del vespre. A excepció dels dilluns, ja que al matí l'organització s'instal·larà en una paradeta a la Rambla Doctor Pearson.

Pels interessats en baixar des de Pobla, es podrà adquirir els bitllets el dimecres al matí al mercat de la població o fent una reserva al telèfon 689.212.977. 
 


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació