Divendres, 19 d'abril de 2024
TME

El Talarn Music Experience tanca amb més de 900 persones i el 86% d’ocupació

El festival fa vibrar el públic a través de la música, el paisatge i la gastronomia

Redacció 31 de juliol de 2017 a les 16:37
Festival Talarn Music Experience | Talarn Music Experience
La segona edició del Talarn Music Experience, que s’organitza combinant música i gastronomia a Lo Quiosc, ha finalitzat aquest cap de setmana amb unes xifres que confirmen l’èxit d’aquesta mostra cultural, banyada per l’espectacular entorn del pantà de Sant Antoni. 

Segons han informat des de l’organització, en l’edició d’enguany han passat, del 28 al 30 de juliol, unes 900 persones pel festival, el que representa un 86% d’ocupació als concerts que s’han anat succeint, i que han permès gaudir dels acords i la veu de Joana Serrat, Bigott, Jo Jet i Maria Ribot, Ramon Mirabet i Joan Dausà. 

Totes elles, formacions consolidades, d’estils personals, que han configurat un ventall ampli de registres musicals, en un escenari d’excepció. I és que, tal com han indicat des de l’organització, el Talarn Music Experience ha tornat a complir la promesa d’una experiència única de concerts en directe, però des d’una perspectiva diferent. En aquest, s'ha maridat música i territori, fomentant la proximitat dels artistes amb el públic, i atraient l’atenció de pallaresos, però també molta gent de fora. 

De fet, el director del festival i responsable de l'espai Lo Quiosc, Ramon Mitjana, ha explicat al Pallars Digital que l'objectiu és que el festival es vagi consolidant l'últim cap de setmana de juliol i que, de cara a propers anys, es puguin apropar artistes d'àmbit nacional i, fins i tot, internacional. I és que aquest festival és, segons Mitjana, una gran oportunitat per donar a conèixer el Pallars, el seu paisatge i la seva gastronomia, sempre amb una aposta per la qualitat, tant musical, com també turística i de productes de la terra.

El Talarn Music Experience va néixer fa un any a Lo Quiosc. La primera edició ja va comptar amb artistes i grups d’èxit, com ara Adrià Puntí, Blaumut, Xarim Aresté, Sanjosex i Mikel Erentxun, i vista la bona acollida del festival, es va començar a programar la segona edició, amb l’objectiu d’acostar al territori pallarès la música de qualitat i en directe, contrarestant l’escassa oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant, alhora, la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. 
 

Un dels grups del Talarn Music Experience Foto: Talarn Music Experience

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació