Dijous, 25 d'abril de 2024
bàsquet

El CB Tremp jugarà a Segona Catalana la pròxima temporada

L'equip assumeix una plaça vacant dos mesos després de quedar-se a les portes de l'ascens | El Tremp competirà per tercera vegada en la seva història en aquesta categoria, recuperada cinc anys després

Redacció 20 de juliol de 2017 a les 11:42
Plantilla del CB Tremp la temporada 2016/17 | CB Tremp
El CB Tremp ha aconseguit als despatxos el que no va poder assolir sobre la pista. Després de quedar-se a les portes de l'ascens a Segona Catalana ara fa dos mesos, l'equip pallarès ha comunicat la seva intenció d'assumir una de les places que han quedat vacants en aquesta categoria, on ja hi havia jugat les temporades 2006-2007 i 2012-2013. 

Les places vacants a Primera i Segona Catalana apareixen quan els equips catalans que competeixen en categories estatals, com és el cas de la Lliga EBA o LEB, pugen de categoria. D'aquesta manera, es creen vacants que cobreixen aquells equips que durant la temporada es van quedar a les portes de l'ascens.

En el cas del CB Tremp, l'equip va acabar la lliga en tercera posició al grup 1 de la Tercera Catalana. En un partit d'infart a Viladecans en l'última jornada, els trempolins van perdre l'oportunitat de quedar segons i aconseguir, d'aquesta manera, una plaça a la Segona Catalana. 

Dedicatòria a Miquel Toló

Els jugadors i el cos tècnic del primer equip del CB Tremp volen dedicar l'ascens a Segona Catalana a Miquel Toló, excompany i exjugador del club, que va morir el passat mes de setembre. Toló és un dels jugadors que més minuts ha disputat amb la samarreta del club. Va formar part, entre altres, de les plantilles que van aconseguir l'ascens a Segona Catalana.
 

La plantilla del CB Tremp amb una samarreta amb el 6 de Miquel Toló. Foto: CB Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació