Dimecres, 24 d'abril de 2024
dis la teva!

Lo tren de la Pobla no està pensat pels usuaris metropolitans

«Resultat: sis hores de viatge de Barcelona a la Pobla de Segur»

Redacció 13 de juliol de 2017 a les 11:54
Lo Tren de la Pobla no està pensat pels usuaris metropolitans, que som molts. Acostumo a viatjar de la Pobla de Segur a Barcelona i viceversa i m'agradaria fer-ho en tren, ja que tenim la possibilitat i és la manera més sostenible respecte del cotxe privat, que per cert és l'única opció incentivada.
 
Sigui quina sigui la combinació i n'he provat unes quantes, sempre em trobo amb el mateix problema: he d'esperar com a mínim una hora per fer el canvi de tren a l'estació de Lleida.
 
El passat dissabte dia 8 de Juliol vaig voler empalmar entre l'AVE de les 14:57 amb el tren de la Pobla de les 15:05 (8 minuts creia que serien suficients). Doncs no, va ser impossible fer el canvi i vaig haver d'esperar fins a les 18,30 per agafar un bus. Resultat: 6 hores de viatge, de Barcelona a la Pobla de Segur.
 
Crec, i aquesta és la meva reclamació, que és una falta de sensibilitat respecte als usuaris i alhora una mala gestió del servei, que no s'hagi pensat amb una fórmula més àgil i lògica per fer aquest canvi de tren. Demano per tant que facin el possible per resoldre aquesta situació i comencin a pensar en els usuaris no turistes que cada dia ens hem de moure pel país.

Toni Llotge

 Com participar al "Dis la teva"?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació