Dijous, 25 d'abril de 2024
Parc Natural

El Parc Natural de l'Alt Pirineu obre 14 punts d'informació

L'obertura d'aquests centres dona el tret de sortida a la temporada d'estiu

Redacció 13 de juliol de 2017 a les 11:08
Imatge d'un dels punts d'informació oberts | Territori
El Parc Natural de l'Alt Pirineu obre aquesta temporada 14 punts d'informació distribuïts entre les comarques de l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà. Enguany per primer cop, ha adjudicat de manera conjunta i per lots la gestió de quatre centres, dos dels quals al Pallars Sobirà. L'empresa Obaga Activitats serà l'encarregada de gestionar els punts d'informació temporals de d'Àreu i de Tavascan. 

A banda dels tres punts d'informació permanent -la Casa de l'Ós Bru, la Casa dels Parcs Pirineus i la seu del parc- el Parc Natural de l'Alt Pirineu obre quatre punts més ubicats al Pallars Sobirà, tots ells associats a refugis del territori. En concret són els refugis de Comes de Rubió, el de l'Abadia de Montenartó, el de la Vall de Siarb, el del Fornet i, per últim, el d'Estaon. 

Amb l'obertura d'aquests punts d'informació, el parc dona el tret de sortida a la temporada d'estiu. Des del primer dia de juliol, informadors, material i documentació diversa del parc és a disposició dels visitants, amb l'objectiu d'apropar-los la fauna, la flora, les activitats i les singularitats de l'espai natural protegit. 

Pel que fa als horaris, s'amplien a la seu del Parc a Llavorsí, a la casa dels Parcs Pirineus i a la Casa de l'Ós bru del Pirineus, que obriran tot els caps de setmana d'estiu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació